دنيا درهم و برهم |
|||||||||||||
در تهیه شیرینی و کیک، از چند نوع پیمانه استفاده می شود: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم.
وزن یک پیمانه از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:
* نکته : 1- پیمانه ها را همیشه با قاشق پُر کنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد یا روغن فرو نکنید.
2- هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید. نظرات شما عزیزان:
درباره وبلاگ موضوعات آخرین مطالب پيوندها تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دنیاو آدرس loxblog.com.دنیاآنلاین لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. ![]() نويسندگان |
|||||||||||||
![]() |